www.asys.rs  
 
  Home > Zaštita i licenciranje softvera  
 

Zaštita i licenciranje softvera

Softverske kompanije i programeri širom sveta koriste ključeve za zaštitu softvera da bi sačuvali od neovlašćenog korišćenja svoje proizvode, svoja intelektualna prava i licence, i time sačuvali više milijardi dolara prihoda.
 
ASYS d.o.o. je od 1996. godine autorizovani distributer kompanije Aladdin Knowledge Systems na teritoriji Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Kosova i Albanije, a od 2009. godine kompanije SafeNet Inc., svetskog lidera u oblasti zaštite softvera, internet zaštite i proizvoda za kontrolu pristupa, kojoj se Aladdin pripojio.
Od januara 2015. godine Safe
Net postaje deo kompanije Gemalto, globalnog lidera u oblasti digitalne sigurnosti. Detaljnjije >
 
Uživamo zlatni partner status, čime smo u mogućnosti da proizvode koje zastupamo ponudimo po najpovoljnijim uslovima u regionu.
 
 
Predstavljamo Vam najnoviji proizvod za monetizaciju softvera - Sentinel LDK.
Naslednik Sentinel
HL-a i Aladdin HASP-a, kojeg zbog svoje izuzetne sigurnosti i lakoće implementacije koristi preko 75% softverskih kompanija u svetu. Kompletno
"Out of the Box" rešenje, sa novom generacijom hardverskih ključeva (Sentinel HL) ili softverskih ključeva (Sentinel SL), kao i programskim alatima Sentinel EMS, Sentinel LDK Envelope, Sentinel LDK API i Admin Control Center omogućava najsigurniju zaštitu i najfleksibilnije opcije licenciranja Vaših softverskih proizvoda. Detaljnije o Sentinel LDK...
 
   Proizvodi   
 Sentinel LDK 
  · Sentinel HL 
  · Sentinel SL 
  · Sentinel CL
 
 Podrška 
 
 Sentinel LDK 
Sentinel LDK
 Poručite Starter Kit
 Isprobajte Demo Kit - BESPLATNO!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
Home  |  Zaštita i licenciranje softvera  |  Kontrola pristupa  |  Računari i oprema  |  Servis  |  O nama  |  Kontakt  | 1990-2018  ©  ASYS d.o.o.